Kontrollbehovet inkluderar inte catering

Att hålla i festligheter är definitivt någonting som jag tycker är roligt att göra. Det behöver verkligen inte bara vara andra som gör det och att jag går dit utan jag föredrar faktiskt nästan att vara ansvarig för det själv, kanske för att jag har lite av ett kontrollbehov. Det enda jag brukar överlåta ansvaret för vad gäller fester är maten. Det brukar bli en beställning av catering i Danderyd som sker via bland annat Kitchen Events Sweden.

Var lite osäker första gången jag valde att beställa catering från Kitchen Events Sweden i Danderyd istället för att sköta matlagningen själv. Men den gången hade jag verkligen inte fritiden över för att göra det själv. Blev förvånansvärt otroligt nöjd och efter det så känner jag faktiskt att jag har ett visst förtroende för dem och allting som de har att erbjuda. Så tror faktiskt att jag ska göra så att jag ser till att vända mig till dem och först sen efteråt se till att göra någonting lite mer av det.

Förhoppningarna är väl att jag ska kunna beställa catering nu också, och så länge man gör det i god tid från Kitchen Events Sweden så brukar det inte vara några som helst problem. Då kan man även göra om beställningarna till lite mer specialare och de är väldigt öppna för att fixa det precis så som man vill ha det. Så åker de ut överallt i Danderyd sen och levererar det man har beställt, i god tid innan festligheterna börjar så att man inte behöver oroa sig över det.

Du gillar kanske också...